Korleder 2, rytmisk, E2018

Korleder 2 er for dig, der har en del erfaring med rytmisk korledelse, men gerne vil have videreudviklet dine færdigheder og fyldt mere i korleder-værktøjskassen.
 
I løbet af kurset får du både individuel feedback og sparing, du får konkrete øvelser, du kan tage med hjem og bruge med dit kor, og du får en indføring i den nyeste teori og metodik indenfor rytmisk korledelse.
 
Kurset er på videregående niveau. Det betyder, at der forudsættes min. et par års erfaring med korarbejde og gerne en afsluttet eller påbegyndt uddannelse i kordirektion fra universitet, et musikkonservatorium, kirkemusikskole eller lignende.
 
På kurset arbejder vi bl.a. med:
  • groove – de rytmiske lag i musikken. En både intellektuel og kropslig forståelse af, hvordan man opnår det fede groove med sit kor
  • intonation – forskellige tilgange til at fremme den gode intonation på en både sjov og konstruktiv måde.
  • klang og blend – god og sund stemmeteknik og smuk samklang
  • udtryk - det indlevede, nærværende udtryk og den stærke performance
Vi kommer desuden omkring valg af repertoire og bud på hvor, man finder velegnet repertoire. Og der lægges op til sparring og idéudveksling deltagerne imellem. Der vil medvirke øvekor på dele af kurset.
 

Underviser: Line Groth

Line Groth er arrangør og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, som bl.a. har optrådt med Rolling Stones og med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Hun synger desuden i den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr, som på kort tid er blevet et stort navn på den internationale vokalscene med turnéer i hele Europa, USA og Taiwan. Gruppen vandt i 2016 en CARA Award i USA for Bedste Europæiske Album  med albummet, Paper Tiger.
Endelig leder Line Groth eliteungdomskoret Syng Selected, som i 2017 vandt en 2. plads i konkurrencen for kor ved Aarhus Vocal Festival.
Line Groth har  bred erfaring i undervisning af sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Hun har undervist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun selv er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse.
Line Groth er meget efterspurgt både i ind- og udland som arrangør og workshopinstruktør og er kendt som en engageret og inspirerende underviser.
 

Praktiske oplysninger:

Tidsplan:
Lørdag d. 29. september 2018, kl. 10.00-17.00
Lørdag d. 27. oktober 2018, kl. 10.00-17.00
Søndag d. 28. oktober 2018, kl. 9.30-16.30
Lørdag d. 24. november 2018, kl. 10.00-17.00
Søndag d. 25. november 2018, kl. 9.30-16.30

Sted:
Sct. Hans Skole
Skibhusvej 188
5000 Odense
Pris: 1.500,-kr.
Forlænget tilmeldingsfrist: 1. september 2018. SkrivThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Send tilmelding inkl. dit CV samt 5 minutters videoklip af et indstuderingsforløb af dig med et kor.
 
PR-materiale:
PRkorledkurE18rytmisk2 
Støttet af