Fyld liv i koret – med korkonsulenterne

Workshopdag om den gode og inspirerende korprøve. Igennem workshops og oplæg får deltagerne idéer til undervisningsmetoder og -materialer, der giver sjov indlæring, struktur i korprøven og musikalsk udvikling for kor i alle aldre.

Bemærk, at Anne-Terese Sales vil være barselsvikar for Kristine Vad (korkonsulent ØST) og undervise sammen med Hanne Korsgaard Sundbøll (korkonsulent SYD) og vores nyansatte korkonsulentkollega i NORD.

Fredag 8. september 2017 kl. 10-16, Sorø Sognegård

Fredag 22. september 2017 kl. 10-16, Struer Kirke

Fredag 13. april 2018 kl. 10-16, Kristkirken, Kolding

Tilmelding pr. mail: senest 14 dage før selve kursusdagen

Yderligere oplysninger: www.fuk.dk / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 21 20 70 56

 

Det danske folkemusikmiljø har forlængst stillet træskoene (altså dem med halm i), og tordner derudaf med en vital, ofte nyskrevet og meget nutidig folkemusik. Det er en udvikling, vi i kormiljøet kunne have både gavn og glæde af. I både Sverige og Norge er der stærke samarbejder mellem folkemusik og kor. Den udvikling vil vi prøve at kickstarte med dette seminar.  

Vi er ude efter folkemusikkens “hvordan” og “hvorfor”. Dens frasering, harmonisering og særlige sangteknikker. Dens indre drivkraft. Til inspiration, og et nyt syn på musikken.

Læs alt om korlederseminaret her: www.danskekorledere.dk