Fyld liv i koret – med korkonsulenterne

Workshopdag om den gode og inspirerende korprøve. Igennem workshops og oplæg får deltagerne idéer til undervisningsmetoder og -materialer, der giver sjov indlæring, struktur i korprøven og musikalsk udvikling for kor i alle aldre.

Bemærk, at Anne-Terese Sales vil være barselsvikar for Kristine Vad (korkonsulent ØST) og undervise sammen med Hanne Korsgaard Sundbøll (korkonsulent SYD) og vores nyansatte korkonsulentkollega i NORD.

Fredag 8. september 2017 kl. 10-16, Sorø Sognegård

Fredag 22. september 2017 kl. 10-16, Struer Kirke

Fredag 13. april 2018 kl. 10-16, Kristkirken, Kolding

Tilmelding pr. mail: senest 14 dage før selve kursusdagen

Yderligere oplysninger: www.fuk.dk / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 21 20 70 56

 

Det danske folkemusikmiljø har forlængst stillet træskoene (altså dem med halm i), og tordner derudaf med en vital, ofte nyskrevet og meget nutidig folkemusik. Det er en udvikling, vi i kormiljøet kunne have både gavn og glæde af. I både Sverige og Norge er der stærke samarbejder mellem folkemusik og kor. Den udvikling vil vi prøve at kickstarte med dette seminar.  

Vi er ude efter folkemusikkens “hvordan” og “hvorfor”. Dens frasering, harmonisering og særlige sangteknikker. Dens indre drivkraft. Til inspiration, og et nyt syn på musikken.

Læs alt om korlederseminaret her: www.danskekorledere.dk

 

Har du altid drømt om at stå foran et kor med professionelle sangere og styre slagets gang? Så har du nu chancen! 
 
Tirsdag den 4. april kl. 19:30 er Voces Academy vært ved Café SYNG!, som denne aften giver alle med en dirigent i maven - store som små - mulighed for at være dirigent for en dag.
 
Aftenen byder på et lynkursus i korledelse og muligheden for at stå foran Voces Kammerkor og dirigere en af forårets smukke sange eller andre enkle korsatser. Øvelserne munder ud i, at nogle af dagens modige dirigenter bliver udvalgt til at dirigere koret ved en efterfølgende optræden. De nye dirigenter får desuden mulighed for at synge med i koret og opleve dirigentens rolle fra flere vinkler. 
________________________________________________________________
 
Café SYNG! er et tilbagevendende arrangement for sangglade mennesker og finder sted den første tirsdag i hver måned i Wittenbergsalen i Lutherkirken på Randersgade. 
Café SYNG har skiftende værter - heriblandt Ars Nova, Kolorit, Vokalensemblet Dekorum, Voces Academy og Rosenvængetssogns korskole, som guider dig igennem aftenen på bedste musikalske vis. Der er fri entré, og det eneste krav er, at du elsker at synge."‘Dirigent for en dag’ 2017
 
 
'Dirigent for en dag' begyndte i 2012 som et tilbud til dirigenttalenter. 
 
I foråret afholdes arrangementet i april og i juni:
  • 4. april i Lutherkirken på Østerbro
  • 10. juni i Gentofte
For yderligere information gå til: Voces Academy